Czy wiesz, że...

...Włoszczyznę i mięso na wywary wkłada się zawsze do wrzącej wody, a następnie gotuje pod przykryciem na tzw. „mruganiu”, czyli bardzo powoli. Dzięki temu otrzymujemy klarowne wywary o wysokiej wartości odżywczej. Tylko kości na wywary gotujemy od wody zimnej, aby wyługować z nich jak najwięcej substancji wyciągowych (smakowych i zapachowych).

  • Repka
  • Green Way
  • Fundacja Miłorząb

logo express

Home Jadłospisy Jadłospisy dla dzieci i młodzieży w racjonalnym żywieniu

Jadłospisy dla dzieci i młodzieży w racjonalnym żywieniu

Oferuję jadłospisy 7, 10 i 14 dniowe w racjonalnym żywieniu dzieci i młodzieży z gramaturą surowcową.

program„Uwaga! Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. W swojej przeglądarce możesz ustawić poziom ochrony przed plikami cookies, aż do ich całkowitego blokowania. Brak zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na zamieszczanie plików cookies w komputerze użytkownika.”