Czy wiesz, że...

...Większość warzyw jada się ze skórą (z wyjątkiem korzeniowych), ponieważ bezpośrednio pod skórką mieści się najwięcej składników pokarmowych. Zapomnijmy o obieraniu ogórka, cukinii, kabaczka, itp....Dobierając warzywa do surówki łączy się kwaśne z nie kwaśnymi, mdłe z ostrymi i aromatycznymi, bezbarwne z kolorowymi, mniej soczyste z zawierającymi dużo soku. Uzyskuje się wówczas lepsze efekty smakowe i kolorystyczne.

  • Repka
  • Green Way
  • Fundacja Miłorząb

logo express

Home Jadłospisy Jadłospisy w chorobach przewodu pokarmowego

Jadłospisy w chorobach przewodu pokarmowego

 

Oferuję jadłospisy 7-dniowe dla kobiet i mężczyzn w różnych chorobach.

 

program„Uwaga! Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. W swojej przeglądarce możesz ustawić poziom ochrony przed plikami cookies, aż do ich całkowitego blokowania. Brak zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na zamieszczanie plików cookies w komputerze użytkownika.”