Żyj zdrowo - to proste

  • Maria Jagiełło - dietetyk

Pasta guacamole



Pasta guacamole

  • awokado - 1 szt

  • czosnek - 1 ząbek

  • nasiona kolendry - 5-10szt

  • sok z limonki lub cytryny - 1 - 2 łyżki

  • sól do smaku

Sposób wykonania:

  1. awokado przekrój na pół wzdłuż, usuń pestkę, a następnie łyżką wyjmij miąższ ze skóry

  2. do moździerza dodaj ząbek czosnku, nasiona kolendry, sól i sok z limonki i utrzyj wszystkie składniki

  3. następnie dodaj rozgniecione widelcem awokado i wymieszaj z przyprawami

Poradnia Dietetyczna Warszawa
Aleje Jerozolimskie 49
lokal 32 (klatka III, piętro 3.)

Poradnia Dietetyczna Łódź
ul. Rzgowska 170
gabinet 100 (piętro 1.)

Stworzone przez: yanooshjagiello@gmail.com