Żyj zdrowo - to proste

  • Maria Jagiełło - dietetyk

Pasta z makreli wędzonej



Pasta z makreli wędzonej – 1 kg potrawy

· Makrela wędzona – 500g

· Twaróg chudy – 350g

· Jogurt naturalny – 100g

· Cebula – 50g

· Koperek – 0,5 pęczka

· sól


1. Makrelę obierz ze skóry i ości

2. Cebulę pokrój w drobną kostkę

3. Twaróg, makrelę i cebulę zmiel w maszynce lub zmiksuj blenderem

4. Koperek pokrój drobno

5. Pastę wymieszaj z koperkiem i przypraw solą

Poradnia Dietetyczna Warszawa
Aleje Jerozolimskie 49
lokal 32 (klatka III, piętro 3.)

Poradnia Dietetyczna Łódź
ul. Rzgowska 170
gabinet 100 (piętro 1.)

Stworzone przez: yanooshjagiello@gmail.com