Żyj zdrowo - to proste

  • Maria Jagiełło - dietetyk

Sałatka jarzynowa



Sałatka jarzynowa – 1 kg potrawy

· Marchew – 200g

· Seler – 200g

· Jabłka – 200g

· Ogórek kiszony – 200g

· Groszek konserwowy – 200g

· Por – 100g

· Majonez – 2 łyżki

· sól


1. Marchew i selera ugotuj w skórce, obierz i pokrój w kostkę

2. Jabłka i ogórki pokrój w kostkę

3. Pora pokrój w drobną kostkę

4. Odlej zalewę z groszku

5. Wszystkie składniki wymieszaj z majonezem i przypraw solą

Poradnia Dietetyczna Warszawa
Aleje Jerozolimskie 49
lokal 32 (klatka III, piętro 3.)

Poradnia Dietetyczna Łódź
ul. Rzgowska 170
gabinet 100 (piętro 1.)

Stworzone przez: yanooshjagiello@gmail.com