Żyj zdrowo - to proste

  • Maria Jagiełło - dietetyk

Sałatka z groszku zielonego



Sałatka z groszku zielonego – 1 kg potrawy


· groszek konserwowy – 0,3kg

· kiełbasa wiejska – 0,3kg

· ogórki konserwowe – 0,3kg

· cebula - 1 szt mała

· majonez - 1 łyżka

· przyprawy - sól, pieprz


Sposób wykonania:


1. kiełbasę i ogórki pokrój w ćwierćplastry

2. cebulę pokrój w drobną kostkę

3. wszystkie składniki wymieszaj z majonezem i przypraw do smaku

Poradnia Dietetyczna Warszawa
Aleje Jerozolimskie 49
lokal 32 (klatka III, piętro 3.)

Poradnia Dietetyczna Łódź
ul. Rzgowska 170
gabinet 100 (piętro 1.)

Stworzone przez: yanooshjagiello@gmail.com