Żyj zdrowo - to proste

  • Maria Jagiełło - dietetyk

Sałatka z wędzonego pstrąga



Sałatka z wędzonego pstrąga - 1 kg potrawy

  • filety wędzonego pstrąga - 0,4 kg

  • kwaśne jabłka - 0,5 kg

  • sałata lodowa - 0,5 szt

  • musztarda francuska - 3-4 łyżki

  • koperek - 1 pęczek


  1. filety pstrąga pokrój w kostkę

  2. jabłka obierz i pokrój w kostkę

  3. składniki wymieszaj z musztardą i pokrojonym koperkiem

Poradnia Dietetyczna Warszawa
Aleje Jerozolimskie 49
lokal 32 (klatka III, piętro 3.)

Poradnia Dietetyczna Łódź
ul. Rzgowska 170
gabinet 100 (piętro 1.)

Stworzone przez: yanooshjagiello@gmail.com