Żyj zdrowo - to proste

  • Maria Jagiełło - dietetyk

Surówka z kapusty pekińskiej



Surówka z kapusty pekińskiej – 1 kg potrawy

· kapusta pekińska – 0,8 kg

· papryka czerwona - 1 szt

· cebula - 1 szt mała

· zielona pietruszka - 0,5 pęczka

· majonez - 1 łyżka

· sól, pieprz czarny, cukier


Sposób wykonania:


1. Kapustę pokrój w 0,5 cm paski

2. Paprykę pokrój w kostkę

3. Cebulę pokrój w drobną kostkę

4. Zieloną pietruszkę posiekaj

5. Wszystkie składniki wymieszaj z majonezem i dopraw do smaku

Poradnia Dietetyczna Warszawa
Aleje Jerozolimskie 49
lokal 32 (klatka III, piętro 3.)

Poradnia Dietetyczna Łódź
ul. Rzgowska 170
gabinet 100 (piętro 1.)

Stworzone przez: yanooshjagiello@gmail.com