Żyj zdrowo - to proste

  • Maria Jagiełło - dietetyk

Surówka z młodej kapusty



Surówka z młodej kapusty – 1kg potrawy

Surowce:

· kapusta młoda – 700g

· ogórek zielony – 150g

. rzodkiewka - 150g

· koperek - 1 pęczek

· oliwa - 2 łyżki

· przyprawy: sól, sok z cytryny

Sposób wykonania:

1. kapustę poszatkuj w makaron

2. ogórki i rzodkiewki pokrój w ćwierćplastry

3. koperek posiekaj

4. wszystkie składniki wymieszaj z oliwą i przyprawami

Poradnia Dietetyczna Warszawa
Aleje Jerozolimskie 49
lokal 32 (klatka III, piętro 3.)

Poradnia Dietetyczna Łódź
ul. Rzgowska 170
gabinet 100 (piętro 1.)

Stworzone przez: yanooshjagiello@gmail.com