Żyj zdrowo - to proste

  • Maria Jagiełło - dietetyk

Surówka z selera i jabłka



Surówka z selera i jabłka – 1 kg potrawy

· Selery – 600g

· Jabłka – 600g

· Cytryna ½ szt

· Koperek – ½ pęczka

· Majonez – 1 łyżka

· sól

1. Obranego selera zetrzyj na tarce z dużymi oczkami i wymieszaj go z 1 łyżką soku z cytryny

2. Obrane jabłka zetrzyj na grubej tarce i wymieszaj je z 1 łyżką soku z cytryny

3. Koperek drobno pokrój

4. Wszystkie składniki surówki dokładnie wymieszaj z majonezem, koperkiem i przypraw do smaku solą

Poradnia Dietetyczna Warszawa
Aleje Jerozolimskie 49
lokal 32 (klatka III, piętro 3.)

Poradnia Dietetyczna Łódź
ul. Rzgowska 170
gabinet 100 (piętro 1.)

Stworzone przez: yanooshjagiello@gmail.com