Żyj zdrowo - to proste

  • Maria Jagiełło - dietetyk

Surówka z selera i jabłka



Surówka z selera i jabłka - 1 kg potrawy

  • seler obrany - 500g

  • jabłko obrane bez komory nasiennej - 400g

  • orzechy włoskie - 50g

  • cytryna - 1/2 szt

  • majonez - 2 łyżki

  • koperek - 1/2 pęczka

  • sól

  1. seler i jabłko zetrzyj na tarce o grubych oczkach

  2. koperek i orzechy drobno posiekaj

  3. składniki surówki wymieszaj z sokiem z cytryny, majonezem, osól do smaku

Poradnia Dietetyczna Warszawa
Aleje Jerozolimskie 49
lokal 32 (klatka III, piętro 3.)

Poradnia Dietetyczna Łódź
ul. Rzgowska 170
gabinet 100 (piętro 1.)

Stworzone przez: yanooshjagiello@gmail.com